در این بازدید دکتر پارسیان نژاد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان،حجت الاسلام والمسلمین خاضع مشاور استاندار در امورروحانیت،دکتر علی شهابی نسب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان،دکتر مهدوی فرماندار شهرستان بویراحمد و جمعی از مسولان استاندار کهگیلویه و بویراحمد را همراهی و آخرین وضعیت این مجتمع را مورد برسی قرار دادند.
پارسیان نژاد در بازدید از این طرح افزود: با توجه به کمک های دولت جهت بهره برداری از این مجتمع، طبق گزارش های انجام شده این مجتمع ۳۶درصد پیشرفت فیزیکی داشته انشاالله میطلبد به همت استاندار و مسولین جهت پیشرفت و اتمام این پروژه مساعدت های لازم صورت گیرد
ساخت این مجتمع شامل سه بخش فرهنگی، ورزشی و توانبخشی برای جامعه بزرگ ایثارگران و برای نخستین بار در استان در سال ۸۴ با زیربنای ۹۵۰۰ مترمربع آغاز و پس از دو سال فعالیت متوقف شد.
با توجه به اینکه هیچ گونه مرکز توانبخشی برای ارائه خدمات به ایثارگران استان وجود ندارد و ایثارگران برای انجام امور درمانی خود به استانهای مجاور مراجعه می کنند ساخت این طرح در اولویت مسولان ارشد استانی قرار گیرد.
امیدواریم با بهرهبرداری از این پروژه مهم فرهنگی و رفاهی علاوه بر ایجاد رفاه و آرامش برای جامعه ایثارگران زمینه استفاده آحاد مردم از این مجتمع فراهم شود.

انتهای پیام/



