به گزارش پایگاه خبری بلبل دنا: جمعی ازکارکنان و پرسنل آشپزخانه مرکزی بیمارستان امام خمینی(ره)دهدشت در رابطه با خبر عصر زاگرس مبنی بر پیدا شدن سوسک در غذای این بیمارستان بیانیه ای صادر کردند.
به گزارش پایگاه خبری بلبل دنا: جمعی ازکارکنان و پرسنل آشپزخانه مرکزی بیمارستان امام خمینی(ره)دهدشت در رابطه با خبر عصر زاگرس  مبنی بر پیدا شدن سوسک در غذای این بیمارستان بیانیه ای صادر کردند.

تهمت، آفتی اخلاقی و اجتماعی است که اگر در یک جامعه رایج شود، امنیت و آبروی افراد تهدید می‌شود. در اجتماعی که افراد آن، به خود حق بدهند به دیگران تهمت بزنند اعضای آن، احساس امنیت و آرامش نمی‌کنند و نسبت به هم احساس بدبینی می‌کنند.

اسلام همواره به انسان توصیه مى‏کند تا درباره آنچه به آن یقین و آگاهی ندارد، زبان نگشاید همچنان که ‏مى‏فرماید: «لا تقف ما لیس لک به علم ان السمع و البصر و الفؤاد کل اولئک کان عنه مسئولا».
به چیزى که علم و اطمینان ندارى، اعتماد مکن و آن را بر زبان میاور، زیرا گوش و چشم و دل و اندیشه آدمى‏ مسئول خواهند بود.

پایگاه خبری عصر زاگرس در خبری با تیتر (( پیدا شدن سوسک در غذای پرسنل بیمارستان امام خمینی دهدشت )) با کُد ۱۸۷۳۷ ادعا کرده است که غذای پرسنل بیمارستان امام خمینی دهدشت مشکل بهداشتی دارد و علاوه بر عدم اعتماد از سوی کادر بهداشت و درمان به آشپزخانه بیمارستان حتی سبب تشویش اذهان عمومی بویژه بیماران گرامی و همراهان آن شده است.

آشپزخانه بیمارستان امام خمینی دهدشت در واقع مهمترین واحد بیمارستان است و روزانه حجم بالایی از غذای پرسنل بیمارستان، کادر بهداشت و درمان، بیماران و همراهان بیمار را طبخ می‌کند. غذای طبخ شده آشپزخانه روزانه طی چندین مرحله از سوی بازرسان واحد بهداشت بیمارستان، حراست، مدیر داخلی بیمارستان،مدیر خدمات بیمارستان و حتی مدیریت بیمارستان کنترل شده و طی چندین مرحله تعدادی از خبرنگاران شهرستان کهگیلویه از این بخش بازدید کرده و بحمدلله تاکنون کوچکترین موردی از عدم رعایت نکات بهداشتی مشاهده نشده و انشاء‌الله از این پس نیز با مدیریت بسیار خوب اجازه نخواهد داد که عده‌ای از روی حب و بغض با تهمت‌های ناروا به مقاصد شوم خود برسند.

در خبر منتشر شده پایگاه خبری عصر زاگرس نیمی از غذا مصرف شده و در لابه‌لای غذا تصویر یک عدد سوسک سالم نمایان است. به فرض صحت خبر منتشر شده، برنج مصرفی طی چندین مرحله با آب جوش آبکشی شده و سپس پخت می‌شود، چطور سوسک پیدا شده در طی مراحل مختلف طبخ غذا همچنان سالم بوده است؟ و چطور سوسک گفته شده با این اندازه در لابه‌لای غذای طبخ شده در دیگ آشپزخانه پیدا نشد اما در ظرف کوچک غذای پرسنل پیدا شد؟

پرسنل بیمارستان امام خمینی دهدشت و حتی بیماران و نیز همراهان بیمار و حتی کسی که برای اولین بار برای گرفتن آب جوش به آشپزخانه بیمارستان مراجعه کرده باشد میدانند که آشپزخانه بیمارستان بطور کلی رصد شده و تحت تدابیر خاصی کنترل می‌شود و روزانه در چندین مرحله از آشپزخانه و حتی مراحل پخت و تهیه غذا بازدید می‌شود و انتشار این خبر بجز تهمت و تخریب جهت دستیبابی به مقاصد شوم افرادی خاص، چیز دیگری نیست.

نکته بسیار مهم دیگر این است که از آنجایی که بخش آشپزخانه بیمارستان دهدشت سالهای زیادی است توسط بخش خصوصی اداره می‌شود و افراد زیادی در طی این سالها به دنبال آن هستند که بتوانند با رایزنی‌های مختلف به آن دست پیدا کنند و حتی در مناقصه‌ها نیز شرکت کرده و در نهایت نتوانستند برنده منقاصه شوند اکنون به دنبال آن هستند تا با هرگونه تهمت‌های ناروا و لج پراکنی‌های متعدد به نوعی به خواسته شوم خود برسند.

در این شبهای عزیز و ارزشمند ماه مبارک رمضان و شهادت امیرالمــــؤمنان، بدخواهان و افراد معلوم‌الحالی که تلاش می‌کنند تا به هر نوعی از جمله بازی با سلامت کادر درمان و بیماران و نیز بی‌آبرویی پرسنل زحمتکش آشپزخانه و زیرپا گذاشتن اعتبار یک بیمارستان به اهدافی خلاف مروت و جوانمردی دست پیدا کنند را به خداوند متعال واگذار می‌کنیم.

کارکنان و پرسنل آشپزخانه مرکزی بیمارستان امام خمینی(ره)دهدشت