مدیر کل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد / مسابقات قرآنی باران وحی مدد جویان به صورت مجازی برگزار شد
مدیر کل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد / مسابقات قرآنی باران وحی مدد جویان به صورت مجازی برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری بلبل دنا: قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا، در سال جاری خدمات فرهنگی این نهاد برای مددجویان به‌صورت مجازی ارائه می‌شود. وی بابیان اینکه هدف از ارائه آموزش‌های فرهنگی ارتقاء شاخص‌های فرهنگی و تعمیق باورهای دینی در بین مددجویان است، تصریح کرد: باهدف […]

به گزارش پایگاه خبری بلبل دنا:
قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا، در سال جاری خدمات فرهنگی این نهاد برای مددجویان به‌صورت مجازی ارائه می‌شود.
وی بابیان اینکه هدف از ارائه آموزش‌های فرهنگی ارتقاء شاخص‌های فرهنگی و تعمیق باورهای دینی در بین مددجویان است، تصریح کرد: باهدف تقویت انس مددجویان با کتاب آسمانی قرآن جشنواره قرآنی باران وحی با حضور ۳۱۲ نفر از مددجویان به شیوه نوین با عنوان جشنواره فرهنگی-هنری قرآنی باران وحی در رشته‌های مختلف برگزار شد.
مبشری افزود: درمجموع ۱۷۰ نفر از مددجویان شرکت‌کننده از ادارات مختلف کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در جشنواره قرآنی باران وحی در بخش‌های آوایی، هنری، معارفی و ادبی و ۵۶ نفر نیز در بخش حفظ قرآن انتخاب شدند که اسامی شرکت‌کنندگان جهت داوری در مرحله استانی اعلام شد.
وی تصریح کرد: از این تعداد شش نفر در بخش آوایی در رشته‌های اذان، ترتیل و تحقیق و دو نفر نیز در بخش حفظ قرآن به‌عنوان منتخبین استانی مشخص که در مرحله نهایی با منتخبان سایر استان‌ها به رقابت می‌پردازند.
مبشری تصریح کرد: اسامی منتخبان بخش‌های هنری، معارفی و ادبی هنوز اعلام‌نشده است.
وی از دیگر برنامه‌های فرهنگی این نهاد در سال جاری را آموزش مجازی قرآن کریم برای مددجویان اعلام و بیان کرد: ۳۱۶ نفر از مددجویان در این دوره آموزشی شرکت کردند که آموزش‌هایی در قالب تدبر در کتاب زندگی، مربی پروری، تفکر ویژه دختران و تفکر ویژه پسران برای آنان ارائه شد.
مبشری یادآور شد: ثبت‌نام ۳۳۳ نفر از فرزندان مددجویان در سامانه نورالهدی به‌منظور بهره‌گیری از نشریات و مسابقات به‌منظور معرفت افزایی و استمرار برکات زیارت از دیگر برنامه‌های فرهنگی این نهاد است که در سال جاری به‌صورت مجازی برای مددجویان اجرا شد.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: فعالیت‌های فرهنگی کمیته امداد در دوران شیوع ویروس کرونا با دسترسی آسان مددجویان به محتویات آموزشی در فضای مجازی همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام

خبرنگار: سامان خوبی زاده