به گزارش پایگاه خبری بلبل دنا: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بهمئی در پیامی از مردم این شهرستان جهت شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.
متن وی به شرح زیر است
بسم الله الرحمن الرحیم
بار دیگر فجر پیروزی انقلاب اسلامی فرارسید و باید ستود دلاوریهای مردم انقلابیمان را که به ندای حقطلبی و عدالتجویی امام خمینی (ره) لبیک گفته و بساط حکومت طاغوتی پهلوی را برچیدند و در ۲۲ بهمن ۵۷ به بهای اهدای جان عزیز خود، شهد شیرین پیروزی به مذاق جانها چشاندند.
ملتی که تنها با اتکال به قدرت لایزال الهی و هدایت های امام و مقتدایشان، با دستان خالی صفوفی منسجم شکل دادند و با استقامت و بردباری و جانفشانی، پس از سال ها مبارزه سرانجام به خواسته خود، استقلال آزادی و جمهوری اسلامی، نائل شدند.
اکنون در چهل چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، که انقلاب به سلامت از انواع تهدیدات عبور کرده و تبدیل به درخت تنومندی شده است اما دشمنان قسم خورده نظام هنوز دست از خصومت برنداشته و همچنان با پیریزی فتنههای پیچیدهتری سعی در خدشهدار کردن وجهه انقلاب اسلامی دارند.
اینجانب از یکایک مردم ولایتمدار شهرستان بهمئی ، دعوت می کنم ضمن تجدید بیعت با آرمان های والای شهدای گرانقدر و امام شهیدان حضرت امام خمینی (ره) به ندای رهبر فرزانه خود حضرت آیت ا… خامنه ای (مُدّظله) لبیک گفته و همچون سال های گذشته با حضور در راهپیمایی وحدت آفرین و دشمن شکن ۲۲ بهمن که با حضور کلیه مردم شهرستان بهمئی برگزار خواهد شد، دوستداران این نظام اسلامی را شادمان و دشمنان قسم خورده اش را مایوس و ناامید نمایند.
سرهنگ دوم مهدی غلامی نژاد
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بهمئی



