پیام فرمانده سپاه ناحیه گچساران به مناسبت فرارسیدن روز قدس +متن پیام
پیام فرمانده سپاه ناحیه گچساران به مناسبت فرارسیدن روز قدس +متن پیام

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بلبل دنا؛ فرمانده سپاه ناحیه گچساران به مناسبت فرارسیدن روز قدس پیامی صادر کرد که متن این پیام به شرح زیر می باشد: بسم الله الرحمن الرحیم ( القدس لنا) ظلم‌ستیزی و دفاع از مظلوم، یکی از خصوصیات متعالی بشر است که در دنیای امروز بر اثر تاثیر تبلیغات جاعلان […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بلبل دنا؛ فرمانده سپاه ناحیه گچساران به مناسبت فرارسیدن روز قدس پیامی صادر کرد که متن این پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
( القدس لنا)

ظلم‌ستیزی و دفاع از مظلوم، یکی از خصوصیات متعالی بشر است که در دنیای امروز بر اثر تاثیر تبلیغات جاعلان حقیقت و سارقان اندیشه‌های آزاد، تحت‌الشعاع بسیاری سیاست‌های سلطه جویانه قرار گرفته، اما هنوز هم فراوانند ملت‌های آزاداندیش و آرمانخواهی که کرامت انسان‌ها و حقوق انسانی جوامع را پاس می‌دارند و حامی مستضعفانند.

ملت مسلمان ایران نیز بر اساس آموزه‌های مکتب متعالی تشیع و فرهنگ اصیل ایرانی و به مصداق “بنی آدم اعضای یک پیکرند” همواره در ردیف اول حمایت از مظلوم و قیام علیه ظالم بوده‌اند.

نامگذاری آخرین جمعه‌ی ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس شریف توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و برگزاری پرشکوه آن طی تمام سال‌های گذشته نمود بارز این مدعاست.

اینک دوباره در آستانه‌ی روز قدس قرار داریم؛ روز مهم امت اسلام در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و اعلام انزجار از صهیونیزم خونریز و ظالم.
شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» شعار همیشگی آزادگان جهان بوده و امید است با تدابیر رهبر معظم و عنایات حضرت ولی‌عصر عجل‌الله تعالی فرجه الشریف هرچه زودتر شاهد نابودی رژیم صهیونیستی باشیم و در قدس آزاد شده به امامت ولی‌فقیه به اقامه نماز جماعت بپردازیم.
سرهنگ دوم پاسدار باقر پسنده
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران